,,Unicul lucru care ne aparţine e iubirea pe care o dăruim.” — Isabel Allende

Fiecare femeie este unica, speciala, cu dorinte si nevoi diferite, cu asteptari, cu emotii, cu dezamagiri si cu speranta ca fiecare zi care va urma va fi mai buna decat cea care a trecut.

Ce isi doreste EA? 

Poate ca multi ar fi de parere ca femeile isi doresc bunuri materiale si lista ar fi destul de lunga, altii ar putea spune ca ele isi doresc multe ,,dulcegarii” care nu sunt compatibile cu structura unui barbat. In uma mai multor studii, se pare ca FEMEIA isi doreste sa primeasca:

  • atentie – femeia isi doreste atentie din partea partenerului ei in fiecare zi, are nevoie sa stie ca este iubita, ca este dorita si ca prezenta ei conteaza.
  • incredere – doreste sa stie ca are langa ea un partener fidel care sa aiba incredere in ea, sa stie ca impreuna pot construi, ca o poate ajuta sa isi indeplineasca idealurile si totodata sa ii creeze un climat favorabil sa se dezvolte si sa evolueze impreuna.
  • respect – ii place sa stie ca tii cont de parerea ei, ca nu ai face vreo alegere daca stii ca asta ii va conferi disconfort, daca o va face sa se simta inutila, nedorita si fara importanta in ochii tai.
  • romantism – femeia trebuie sa stie ca desi trece timpul tu o iubesti la fel de mult sau poate chiar mai mult. Este de dorit ca din cand in cand sa fie surprinsa cu gesturi romantice (o cina, o floare, o invitatie intr-un loc care ii place etc.).
  • timp –  femeia are nevoie de timpul tau, isi doreste sa stie ca esti acolo pentru ea, vrea sa stie ca o asculti, ca o cunosti si ca nu esti plictisit atunci cand iti povesteste ce i s-a intamplat de-a lungul zilei.
  • umor – femeia este atrasa de barbatul care glumeste, care are simtul umorului si care ii aduce un zambet pe fata.
  • sensibilitate – ea vrea ca partenerul ei sa inteleaga prin ce trece ea ca femeie, iar atunci cand are perioade dificile sa o ajute, sa incerce sa gaseasca metode de a iesi din starea neplacuta.
  • o familie – femeia trebuie sa apartina, trebuie sa simta protejata si trebuie sa i se ofere un cadru cald si primitor.

Iubirea nu este numai ,,te iubesc” sau ,,mi-e dor de tine”, poate fi si : ,,stiu ca vei reusi, eu o sa te ajut”. Protectia si siguranta sunt nevoi reale ale femeilor.

Programarile se pot face telefonic, prin email sau printr-un mesaj privat.
Telefon mobil: 0723 096 122
E-mail: psihologveronica@yahoo.com

Facebook: https://web.facebook.com/psihologveronicaneacsu
Bulevardul Independentei, nr. 6,  Targoviste

Psiholog Veronica Neacsu

Ce isi doresc femeile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *